Ykw, why not. Roast me.
-
@Your-Local-Reaper
-
įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ betrayed. Grieving mentally lost<3
@Grey_From_Pokepasta_Real
-
its funny how i (dont) have a cat fursuit (i want one thoā) im saying im a mutt which is a dawg
-
@Grey_From_Pokepasta_Real (what the dawg doinā)
-
@Your-Local-Reaper imagine having to go the the obese section to find bras
Nice roast bcs i like you
-
@iknowwhatyouarehoe NAH BRO I JUST GOT BIG TIDDIES-
istfg im bout ready to get some custom ones god damn-
-
you smell bad
-
Flip Ditcher womp womp (i actually donāt <3)
-
@Your-Local-Reaper bitch not even cronus gonā eat yo ass
-
įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµįµ įµįµ įµįµįµ betrayed. Grieving mentally lost<3
@Grey_From_Pokepasta_Real š
-
@Grey_From_Pokepasta_Real He ate a fucking boulder. And Iām pretty sure he died. SO YEAH, HE WONāT-
-
@Grey_From_Pokepasta_Real AND ALSO- HE ONLY ATE HIS KIDS-
SPOILER ALERT: Iām not his kid!! :D
-
@Your-Local-Reaper stfu X-X
-
@Grey_From_Pokepasta_Real make. me. u wonāt. :P
-
This post is deleted! -
@Grey_From_Pokepasta_Real THATāS CRAZY-
-
@Your-Local-Reaper :)
-
@Your-Local-Reaper said in
HE ONLY ATE HIS KIDS-
what the fuck
-
@Your_Local_Sun_Or_Taeyong Yeah, Cronos ate his kids. :P
-
@Your_Local_Sun_Or_Taeyong greek mythology is goofy but i love it